Scholentour 2016

Gepost op 19 september 2016 - Popsport Network

Het nieuwe seizoen van Popsport komt eraan en iedereen kan zich weer aanmelden voor deelname in 2017. Jij als oud-deelnemer kan daarbij helpen door samen met ons te scouten.

Doe mee met de Popsport-scholentour en maak een afspraak met je (oude) middelbare school en biedt de CKV- of muziekdocent aan dat je iets komt vertellen / laten zien / laten horen over wat Popsport is en waarom het voor jou/jullie act belangrijk is geweest. Vertel over je eigen muziek, je plannen en waar je aan gewerkt hebt tijdens Popsport.

Wij hebben een opzet voor een leuke presentatie waarin je heel gemakkelijk het verhaal over eigen muziek kunt vertellen. Ook zorgen we voor posters en flyers. Als je daarnaast in de klas of in de aula een miniconcert kunt geven, is dat natuurlijk helemaal tof!

Wat krijg je ervoor terug?
Op de eerste plaats is het voor jezelf een goede oefening om het verhaal over jouw muziek goed te vertellen, zo’n schoolbezoek is dus een mooie testcase. Daarnaast krijgt elke persoon of act die twee schoolbezoeken regelt een backdrop met je eigen naam of logo.

Hoe?
– Laat ons weten dat je mee wil doen, mail naar martijn@popsport.nl
– Plan twee schoolbezoeken tussen nu en 31 december
– Meld ons wanneer en op welke school jij je bezoek gepland
– Stuur ons daarna je logo / beeldmerk / bandnaam toe (in hoge kwaliteit; jpg tif pgn cdr pdf eps ai of psd)
– Post op de dag zelf een berichtje op Instagram of Facebook met #popsport #forartistsonly