Schrijf je nu in voor het DSOPM Summercamp!

Gepost op 10 juni 2019 - Popsport Network
Wil jij je muzikale skills uitbreiden in de zomer of toelating gaan doen voor een vervolgopleiding in de muziek? Dan is het DSOPM Summercamp iets voor jou!

Wat ga je doen?
Via het Popsport Network geven wij 5 gratis plekken (t.w.v. €330,- p.p.) weg voor deelname aan het Summercamp van Dutch School Of Popular Music! Met iedere dag een divers programma met onder andere bandcoaching en verschillende clinics. Alle deelnemers worden op maandagochtend verdeeld in bands en werken toe naar een optreden met drie eigen nummers, op vrijdagavond in Q-factory!

Netwerken
Deze hele week word je begeleid door onder andere Jack Pisters en ondersteund door verschillende docenten van DSOPM. Het Summercamp is dus een ideale manier om nieuwe muzikale contacten op te doen! 

In het kort
Datum: maandag 22 t/m vrijdag 26 juli (5 dagen).
Tijd: 10.00-18.00 uur.
Kosten: €330,- per deelnemer, deelname is gratis voor (oud-)Popsporters. 
Exclusief overnachting. 
Waar: DSOPM @ Q-Factory Amsterdam.
Aanmelden: is niet meer mogelijk.

Meer weten? Check de website van het Summercamp.

Let op! Overnachtingen vinden niet plaats in Q-Factory Amsterdam. Je kan er zelf voor kiezen om thuis te slapen of om gezellig met mede muzikanten op camping Zeeburg te overnachten voor het echte kamp avontuur (zelf reserveren). Gemakkelijk bereikbaar met tram 7 richting Flevopark en bus 37 richting Molenwijk. Voor meer info zie www.campingzeeburg.nl

De inschrijving is helaas gesloten.