Showcase Popaanzee Popsport (Zeeland) 14 juni

Gepost op 5 juni 2019 - Popsport
Op 14 juni is de showcase van Popaanzee Popsport (Zeeland) bij het Eindeloos Eiland Festival in Wissenkerke. Tijdens deze showcase laten de tien jonge, deelnemende acts zien wat zij de afgelopen vijf maanden hebben geleerd in het regionale Popsport traject. Zij kregen diverse workshops en een-op-een coaching. Hiermee hebben zij zich de afgelopen periode ontwikkeld op het gebied van songwriting, stageperformance, zang, publiciteit en meer. Alle deelnemers gaan nog de studio in om een nummer op te nemen of nemen een clip op.

Tijdens de showcase wordt er één act geselecteerd voor deelname aan Popsport NL.

Toegang Eindeloos Eiland Festival: kinderen vanaf 6 -12 jaar: € 5,- | jongeren t/m 18 jaar: € 10,- | vanaf 18 jaar: € 15,-. Tickets zijn te krijgen via Eindeloos Eiland Festival.

Van singer-songwriters tot bands en een woordkunstenaar, de showcase van Popaanzee Popsport bevat het allemaal. Wij stellen de deelnemers graag hieronder aan je voor!

CENDAL, female fronted rockband met multi-instrumentalisten, spelen uptempo, maar ook rustige eigen songs.

FAURE VERBRUGGE, singer-songwriter, maakt liedjes met een lach en een traan en alles er tussenin. Creëert een ongedwongen sfeer met haar authentieke benadering.

SUPERMARCT, is het rap of poëzie? Spoken word misschien? Een woordkunstenaar!

SIGOURNEY DE ROOS, singer-songwriter. Speelt gitaar, piano en ukelele en beschikt over een krachtig stemgeluid. Brengt een boodschap en raakt daarmee de juiste snaar.

NAMELESS, vijfkoppige, female fronted pop-rock band met strakke ritmesectie en knallende gitaren.

JEREMY LAHR & BAND, singer-songwriter, schrijft rake liefdesliedjes en brengt met band een intieme show.

KIKI DE KLERK, singer-songwriter in hart en nieren, van jongs af aan gaat het zingen haar nog beter af dan praten. Gevoelige luisterliedjes. Live met bandleden Sander en Dani. 

MARITH VAN BEEK,  singer-songwriter, schrijft mooie luisterliedjes. Met haar breekbare stemgeluid, zichzelf begeleidend op gitaar of piano zal ze menig luisteraar betoveren. Winnares categorie Muziek bij Kunstbende Zeeland.

DESIGNER VIOLENCE, met krankzinnige beats, psychotische samples, etherische synths en krijsende vocalen blaast deze ritmische industrial act het publiek omver.

URBAN GRAVEYARD, moeilijk in een vat te gieten, maar noem het een stevige variant op stonerrock.

Foto’s deelnemers zijn gemaakt door Andre Joosse.