Showcases Popsport Drenthe 5 & 14 juli

Gepost op 28 juni 2019 - Popsport
Popsport Drenthe heeft dit jaar maar liefst twee showcases om het regionale Popsport traject af te sluiten. Tijdens deze showcases laten de deelnemers zien wat zij de afgelopen maanden hebben geleerd. Zij kregen diverse workshops (songwriting, stageperformance, publiciteit en meer), inspiratiedagen en één-op-één coaching.

De DJ/producer showcase vindt 5 juli plaats in Club Limbo Emmen
en 14 juli is de showcase van de popacts/singer-songwriters in Café Groothuis. Tijdens deze showcases wordt er steeds één act geselecteerd voor deelname aan Popsport NL.

Wij stellen de deelnemers hieronder aan je voor!

Lisa Ploeger, Lisa is een singer-songwriter, zij zingt en speelt gitaar en piano. In haar muziek hoor je diverse pop, rock en country invloeden. Haar grote inspiratiebronnen zijn John Mayer, Miss Montreal, Queen, Navarone, Anouk en Nielson.


Justin Ripassa is een singer-songwriter met gevoelige luisterliedjes.

Nizzle Viddy is een DJ/Producer en entertainer.
Zijn droom is om op Tomorrowland te staan.

Thyrza is een Urban DJ uit Assen. Al van kleins af aan speelt Thyrza met een DJ controller. Sinds 3 jaar draait ze serieuzer en sinds 2 jaar treedt zij ook op als DJ.

Hugo Brent is een rapper, vocalist en producer uit het Noorden van Nederland. Met invloeden vanuit de hip-hop scene en vooral de elektronische muziekwereld waar Hugo oorspronkelijk begon, maakt hij frisse en catchy nummers met een doordachte, soms haast cynische toon. Met een sound die enigszins lijkt op een combinatie van Nielson, Paul Sinha en Snelle.

Kim Sturre is een singer-songwriter uit Assen, die vooral Engelstalige pop maakt. Haar songs hebben hier en daar een levensles. Echte feelgood music, denk aan Ed Sheeran en het oudere werk van Nielson.

Stijn de Wild maakt emotionele Engelstalige muziek gebracht met akoestische gitaar. Zijn grote inspiratiebronnen zijn: John Mayer, Counting Crows, Pink Floyd en Chris Isaak.

Daan Braxhoofden (D-brax): mijn muziek herken je door de energieke en herkenbare sound. Binnen de komende vijf jaar wil ik graag mijn eigen sound vinden en deze ontwikkelen.

Youri Hokkelman (Luke Solar): Ik beschrijf m’n act als een energieke rollercoaster die je kan laten springen op de lekkerste melodieën en je omver kan blazen met de diepste bass.

Bas Vandervelde (Bazz): Inmiddels ben ik een jaar bezig met het maken van mijn eigen muziek. Mijn muziek kenmerkt zich door veel energie, funky techno en tech house.

DJ Thyzr is een 17-jarig getalenteerde deejay in de genres tech house/techno. Thyzr draait al 4 jaar lang en heeft meerdere eigen platen uitgebracht. Op zijn eigen label Bamboombeats brengt hij zijn tracks wereldwijd uit. Hij draait regelmatig op festivals, evenementen en in clubs door heel Nederland. Techhouse en techno worden goed gecombineerd door zijn draaivaardigheden. Onder andere heeft hij heeft gedraaid bij Club Lïmbo, Winkel Van Sinkel en bevrijdingsfestival Assen.