Verlenging inschrijving Art Rocks

Gepost op 22 oktober 2018 - Popsport Network


De deadline voor de aanmeldingen van Art Rocks is verschoven, jij kunt jouw nummer nog insturen t/m vrijdag 26 oktober (23:59:59 uur). Je vindt hier het Art Rocks aanmeldformulier. Vergeet niet om stemmen te verzamelen voor jouw ingezonden nummer door jouw nummer/track te delen met je volgers!

Workshopdag Songwriting 27 oktober
Ook wanneer je deelneemt aan de Workshopdag Songwriting met Blaudzun van aanstaande zaterdag 27 oktober kun je jouw nummer/track nog exclusief inzenden bij de vakjury van Art Rocks (informatie volgt tijdens de Workhopdag).
Nog t/m woensdag kun jij je inschrijven voor deze Workshopdag in het Prinsenhof Museum Delft.

Hoe gaat het Art Rocks traject verder?
Uit alle muziekacts die zich voor Art Rocks inschrijven, selecteren een vakjury en het publiek de acts die door mogen naar de Museumrondes. Op 1 november worden deze 56 acts bekendgemaakt. Hierbij speelt iedere act zijn of haar track live bij het gekozen kunstwerk. Deze museumrondes vinden plaats tussen 17 november en 9 december.

Uit elke museumronde wordt één finalist gekozen door de vakjury en er is één publieksfinalist. Deze acht finalisten winnen alle acht een professionele videoclip bij hun nummer/track. Op 23 januari 2019 vindt in Paradiso de finale plaats, waar de finalisten strijden om een geldprijs van €1000,-.