Vrijkaarten Prognosis Festival & Conference & Clinics

Gepost op 2 maart 2020 - Popsport Network

OP ADVIES VAN VEILIGHEIDSREGIO NOORD-BRABANT HEEFT LOUD NOISE HET PROGNOSIS FESTIVAL GECANCELD! HET FESTIVAL WORDT VERPLAATST NAAR 4 & 5 SEPTEMBER 2020!

Vrijkaarten voor het Prognosis festival
Tijdens het Prognosis Festival is Eindhoven het internationaal centrum voor alles wat met prog, rock en metal te maken heeft. Bekijk hier het programma. In samenwerking met Loud Noise geven wij 4 weekendkaarten weg!

Conferentie 
Onderdeel van het Prognosis festival is een conferentie bestaande uit paneldiscussies en clinics. Ontmoet tijdens de conferentie de producers, promoters en managers uit de prog, rock en metal wereld. Denk aan Jaime Gomez Arellano (Orgone Studios), Tjerk Maas (Loud Noise Productions) en Andy Farrow (Northern Music Company). Wil jij hierbij zijn? Meld je dan nu aan. 

Clinics
Onderdeel van de conferentie zijn de clinics. Onder andere Menno Gootjes (Focus), Frederik Akkeson (Opeth), Bumblefoot (Guns ’n Roses) en Baard Kolstad (Leprous) komen vertellen over hun werk en ervaringen in de muziekwereld en jij kunt hierbij zijn! Meld je aan voor één van de clinics.

Prognosis Festival 
Datum: 4 & 5 september 2020
Tijd: Vrijdag 18.00-00.30 uur, zaterdag 14.15-23.15 uur
Plaats: Effenaar, Eindhoven
Ter waarde van €99,-.
Ik wil graag weekendkaarten voor het Prognosis Festival! Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.