Popsport is het landelijke coachingsprogramma voor jonge, talentvolle muzikanten, bands en producers die verder willen komen met hun eigen muziek. Je krijgt muziekinhoudelijke coaching van professionals, krijgt meer inzicht in de muziekbusiness en hoe je je daarin als artiest, muzikant of band kunt bewegen.

Popsport traject

In het coachingstraject draait het vooral om jou, jouw muziek of jullie act of band. Het programma is voor alle (pop)genres, wordt toegespitst op je muziek, jouw skills en de vorm waarin je muziek maakt; als band, singer-songwriter, als dj/producer of in welke samenstelling dan ook. Maar hoe ziet het volledige traject eruit? Het programma is opgedeeld in een regionaal én landelijk programma. Het regionale traject loopt van januari tot en met juli. In september start het landelijke traject met uit elke provincie één act.

Lees meer

Popsport Network

Iedereen die deelneemt of ooit heeft meegedaan aan Popsport is onderdeel van het Popsport Network. Een creatief en zakelijk netwerk van enthousiaste en jonge muzikanten dus. Via Popsport Network ontmoet je andere muzikanten, songwriters, tekstschrijvers, gitaristen, drummers, dj/producers, toetsenisten, blazers, zangers en zangeressen uit heel Nederland. Deel je muziek, kennis, contacten enthousiasme met anderen! Benieuwd naar wat er allemaal te doen is in het Popsport Network? Kijk in de agenda!

Lees meer