DSOPM Summercamp 2023

Het DSOPM Summercamp is een intensieve én gezellige muziekweek, waarbij je andere enthousiaste muzikanten ontmoet, veel samenspeelt in een band, instrumentale lessen krijgt én optreedt bij het knallende eindconcert! Daarnaast doe je inzichten op over de muziekindustrie en volg je interessante clinics over bijvoorbeeld muziekproductie.

Speciaal voor onze Popsporters t/m 26 jaar hebben wij vijf tickets gekocht (t.w.v. 330 euro per ticket) voor het Summercamp van de Dutch School of Popular Music (DSOPM). Meld je voor 19 juni aan om kans te maken op een plek.

Dutch School of Popular Music Summercamp 2023
Datum: Maandag 24 t/m Vrijdag 28 juli 2023
Tijd: 10:30 – 17:30 uur
Locatie: Q-Factory, Amsterdam

Aanmelden DSOPM Summercamp 2023

Summercamp

Wat is het?

Het Summercamp van DSOPM: een boeiende intensieve week vol muziek, ambitieuze enthousiaste mensen, bandlessen en instrumentale lessen voor zang, gitaar, basgitaar, drums en toetsen! Daarnaast onder andere ook clinics van Ableton Live en gastdocenten, sound-advies, inzichten in de muziekindustrie en een spetterend eindconcert in de Kleine Zaal van de Q-Factory Amsterdam! Kortom: een unieke kans om in de zomervakantie op een leuke manier intensief met muziek bezig te zijn en je netwerk uit te breiden.

Kan ik meedoen?

Beginners en gevorderden, iedereen is welkom. Ben je t/m 26 jaar oud, wil je toelating voor het conservatorium gaan doen, je muzikale skills uitbreiden of in de zomer ook bezig zijn met muziek? Dan ben je hier aan het goede adres!

Inschrijving is altijd persoonlijk, er kan niet worden gegarandeerd dat een hele band meekan.

Praktische informatie

Het DSOPM Summercamp vindt plaats van maandag 24 juli t/m vrijdag 28 juli 2023 in het gebouw van de Q-Factory Amsterdam, onder leiding van Jack Pisters. Elke dag begint de dag om 10:30 en eindigt rond 17:30 uur.

De laatste jaren waren er, naast het reguliere lesprogramma, bijzondere clinics van van Pablo van de Poel (De Wolff), Lucas Hamming, Jeanne Rouwendaal (WIES) en Midas en Yori Swart.

Er wordt geloot om te bepalen welke aanmelders een plekje krijgen op het DSOPM Summercamp. Meld je dus snel aan om kans te maken op één van de vijf plekken!

Aanmelden DSOPM Summercamp

Overnachten

Overnachtingen zijn niet inbegrepen. Je kan ervoor kiezen om thuis te slapen of om gezellig met je medemuzikanten op camping Zeeburg te overnachten voor het echte kamp avontuur (zelf reserveren). Makkelijk bereikbaar met tram 7 richting Flevopark en bus 37 richting Molenwijk. Voor meer info zie www.campingzeeburg.nl Wil je liever zo je bed uitrollen? Dan kan je ook nog een hotelkamer boeken in het Q-Factory Hotel via www.q-factory-hotel.nl