NETWORK

Vanuit alle hoeken van de muziekindustrie werkt Popsport samen met professionals om een netwerk op te bouwen. We bieden je coachingssessies met gevestigde artiesten, workshops, (festival)speelplekken, radio gigs én exclusieve bezoekjes aan vervolgopleidingen, masterclasses en meer! Meedoen is bijna altijd kosteloos. Samen met meerdere regionale en landelijke festivals, professionals uit de muziekindustrie, radiozenders, MBO- en HBO-muziekopleidingen, wedstrijden en andere projecten maken we het complete Popsport Network mogelijk. En het mooie is: ga je deelnemen aan Popsport of heb je dat gedaan? Dan ben je automatisch member van het Popsport Network! Meedoen aan Popsport is dus altijd goed voor korte én lange termijn.

Wie zitten er
In het network?

Iedereen die ooit heeft meegedaan aan Popsport én alle relaties van Popsport uit ons werkveld. Zo bestaat het netwerk uit andere muzikanten én enthousiaste professionals uit de industrie. Je ontmoet andere muzikanten, songwriters, tekstschrijvers, rappers, gitaristen, drummers, dj’s, producers, toetsenisten, blazers, zangers en zangeressen uit heel Nederland. Een vat vol kennis, ervaring en kwaliteit.

We vormen een community die samen leert, beweegt en stappen voorwaarts maakt. Deelname aan Popsport zorgt dan ook voor een groot, creatief en zakelijk netwerk dat deuren openzet naar de rest van de muziekindustrie!

Wat brengt het
Network jou?

Heb je vragen, wil je iets extra's leren of probeer je contact te krijgen met die ene professional die jou echt kan helpen?

Dikke kans dat het lukt via ons netwerk. Popsport is de linking pin naar jouw verdere toekomst. Ontmoet mensen die je verder helpen bij onze netwerkactiviteiten of vraag ons gericht met wie we je kunnen koppelen om de volgende stap te zetten!

Een hele bak aan workshops, om je muzikale skills te verbeteren, jezelf goed te kunnen presenteren en alle ins & outs te leren over wat er nog meer komt kijken bij de muziekindustrie.

Soms bieden we zelfs een paar uur studiotijd aan om een demo op te nemen! De workshops vinden sowieso plaats op interessante, inspirerende locaties in het hele land. Ga mee naar Q-Factory (Amsterdam), Simplon (Groningen), GIGANT (Apeldoorn), Jacobiberg (Arnhem), TivoliVredenburg (Utrecht), ECI Cultuurfabriek (Roermond), De Groene Engel (Oss), Kroepoekfabriek (Vlaardingen) of het Haags Hiphop Centrum!

Popsport Network on tour! We gaan samen met jou de sfeer proeven bij een vervolgopleiding zoals ArtEZ of een van de conservatoria in Amsterdam, Maastricht of Haarlem.

We nemen een kijkje achter de schermen bij een groots optreden. Of wat denk je van een week lang zomerkamp van de Dutch School of Popular Music? Of meedoen aan Art Rocks in musea als Van Gogh, Kröller Müller en Boijmans Van Beuningen?

Via het Network bieden we toffe speelplekken aan. Jaarlijks zijn we te gast op het Booster Showcasefestival, programmeren we een hele showcase-avond van Pinguin Radio tijdens Eurosonic Nooderslag of gigs op één van de podia van de Vierdaagsefeesten (zoals het Vaklhof Festival, De Kaaij of SMKMRKT).

Elk jaar komen daar nog leuke extra’s bij. Zo zijn we een jaar door het land getrokken met foodtruckfestival TREK, vind je ons vaak op Bevrijdingsfestivals of andere fijne podia als Nederlands Filmfestival, Pop & Colour, Hoogte80, Nijmeegse Kunstnacht, AMZAF Festival, Rollende Keukens, JOY Sushi Festival of Mama’s Pride.