Popsport ❤️ Pride

Daar heb je het weer; je gaat solliciteren of meld je ergens voor aan en in het formulier kun je alleen man of vrouw kan aanvinken. Vaak is die vraag helemaal niet relevant voor wat je wilt bereiken en voor een aantal mensen kan het stellen van die vraag zelfs een flinke klap in het gezicht zijn. ‘Als de organisatie je meteen in een hokje wilt plaatsen, waar is dan ruimte voor mij als individu?’

Het ontdekken van jezelf wordt dit jaar extra benadrukt tijdens de 26e editie van Pride Amsterdam. Anders dan voorgaande jaren, is de boodschap aangepast van ‘mogen houden van wie we willen’ naar de krachtigere statement ‘mogen zijn hoe we ons voelen’. Bij Popsport ondersteunen we dit gedachtengoed en is iedereen welkom. In ons aanmeldformulier kies je je eigen gewenste voornaamwoorden en voorafgaand, tijdens en na het traject word je als individu behandeld. We kijken naar het ontwikkelen van je kwaliteiten en stimuleren je te blijven wie je bent als persoon.

Popsport ❤️ Pride

De muziekindustrie heeft nog aardig wat terrein te winnen op het gebied van gelijkheid. Buma Stemra heeft onlangs een interessante podcastserie over dat onderwerp gelanceerd. Luister nu naar ‘Rise Up’.