POPSPORT BRABANT

Je start Popsport Brabant dicht bij huis, met een kick-off waarbij je gelijkgestemden uit je omgeving ontmoet. De regiocoördinator stelt een programma samen gebaseerd op jouw persoonlijke ontwikkelvragen. We zetten professionele muzikanten en coaches uit de muziekindustrie in om plenaire workshops of soms ook individuele sessies te leiden. Zij beschikken over de juiste contacten, hebben een berg ervaring en weten precies hoe ze je verder moeten helpen. Als afsluiter organiseren we een showcase waarbij jij gaat knallen op het podium!

Hoe ziet het traject eruit?

Popsport Brabant start ieder jaar in maart met een gezamenlijke kick-off. Tijdens deze kick-off ontmoet je alle andere deelnemers, krijg je de eerste workshops én wordt er gekeken naar wat jij precies wilt leren tijdens Popsport. Aan de hand daarvan stelt de regiocoördinator een programma samen gebaseerd op jouw persoonlijke wensen.

Tijdens het traject krijg je een-op-een coaching van professionele muzikanten, producers, managers, boekers en allerlei andere professionals uit het Nederlandse popveld. Zo zorgen we ervoor dat jij het meeste uit je act kunt halen en de volgende keer als je optreed of een track releaset het publiek wegblaast. Naast de op maat gemaakte workshops krijg je ook een studio opname én meerdere toffe optredens!

Meedoen aan Popsport Brabant? Vul dan het aanmeldformulier in via de onderstaande button.

Aanmelden

Even voorstellen..

Anne Nederhoed – regiocoördinator Popsport Brabant

Popsport biedt jonge muzikanten de mogelijkheid om te groeien in hun muzikale talenten en kennis te maken met alle andere belangrijke zaken waar je mee te maken krijgt als artiest. Mij heeft het toen ik begon als artiest onwijs geholpen om mee te doen met het traject en ik ben benieuwd welke talenten er nog meer deze kans gaan pakken.

Mocht je willen weten of Popsport Brabant iets voor jou is, stuur dan een berichtje naar brabant@popsport.nl

Mail Anne