Popsport Drenthe

Hey muzikant! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het Popsport traject van Drenthe. Je bent mooi op tijd, want vanaf februari starten we het traject met de kennismakingsgesprekken. Tijdens deze gesprekken vertel jij je verhaal en wat je wilt leren in het traject. Misschien wil je wel meer leren op het gebied van songwriting, stage performance of wil graag leren produceren? Het kan allemaal in ons regionale traject. Samen gaan we kijken welke coach goed bij jou past, zowel artistiek als persoonlijk. Met deze coach ga je dan het traject in.

Meer doen met
jouw muziek?

In april organiseren we altijd de kick-off van het regionale traject. Tijdens deze kick-off presenteer jij aan de trajectcoaches jouw act. Zij geven dan op hun beurt feedbackpunten terug, waar jij en je coach aan gaan werken tijdens jouw traject. Tijdens dit traject kom jij een aantal keren samen met je persoonlijke coach en bespreek je je ontwikkelingen en je ambities. Samen met je coach ontwikkel jij jezelf en je act dus tijdens het traject!

Halverwege het traject komen al de Drentse Popsportdeelnemers bij elkaar en krijg je enkele workshops. Welke workshops dit zijn hangt van jullie af. Waar hebben jullie als deelnemers behoefte aan? Misschien wil je wel een workshops social media of podiumpresentatie? Het kan allemaal! Op 5 mei speel je op het Bevrijdingsfestival Drenthe op de Welcome to the Playground stage. Een heuse gig waar jij je act laat horen aan het publiek van het Bevrijdingsfestival Drenthe!

En dan in juni heb je de eindpresentatie waar jij in een te gekke show jouw ontwikkelingen als act presenteert aan de trajectcoaches. Zij geven dan aan welke act zij het meest ontwikkeld vinden sinds de kick-off. Deze act vertegenwoordigt Popsport Drenthe in het landelijke traject!

Dus, speel jij in een bandje, ben je een dj/producers, rapper, singer-songwriter of heb je een andere vette muzikale act? Meld je dan aan via de button hieronder en dan hebben wij binnenkort een gezellig intakegesprek!

Tot snel!
Jan Stam, regiocoördinator Popsport Drenthe

Aanmelden

Even voorstellen..

Jan Stam – regiocoördinator Popsport Drenthe

“Popsport is zowel voor acts als voor individuele musici een zeer belangrijke schakel binnen de talent-ontwikkelingsketen. Deelnemers aan Popsport zitten in een leeftijdsfase waarbinnen je belangrijke keuzes moet maken voor je toekomst. En als je als beginnend en talentvol muzikant ambitieus bent en verder wilt komen met je muziek, is Popsport het perfecte platform.

Als act en individu kun je je binnen Popsport binnen enkele maanden enorm ontwikkelen en krijg je inzage in de muziekindustrie en veel info over muziek gerelateerde beroepsopleidingen. Popsport geeft je een goede basis om als act door te stromen naar vervolgtrajecten en als individu door te stromen naar een mbo of hbo muziekopleiding. Het is voor mij een genot om te zien dat de jonge musici ervoor willen gaan en zich binnen korte tijd enorm ontwikkelen. Ik werk daar heel graag aan mee!”

Mocht je willen weten of Popsport Drenthe iets voor jou is, stuur dan een berichtje naar drenthe@popsport.nl

 

Mail Jan