Popsport Flevoland

Je start Popsport Flevoland dicht bij huis, met een kick-off waarbij je gelijkgestemden uit je omgeving ontmoet. De regiocoördinator stelt een programma samen gebaseerd op jouw persoonlijke ontwikkelvragen. We zetten professionele muzikanten en coaches uit de muziekindustrie in om plenaire workshops of soms ook individuele sessies te leiden. Zij beschikken over de juiste contacten, hebben een berg ervaring en weten precies hoe ze je verder moeten helpen. Als afsluiter organiseren we een showcase waarbij jij gaat knallen op het podium!

Doe meer met
Jouw muziek

Popsport Flevoland start elk jaar met een gezamenlijke kick-off. Tijdens deze kick-off ontmoet je alle andere deelnemers, krijg je de eerste workshops én wordt er gekeken naar wat jij precies wilt leren tijdens Popsport. Aan de hand daarvan stelt de regiocoördinator een programma samen gebaseerd op jouw persoonlijke wensen.

Tijdens het traject krijg je een-op-een coaching van professionele muzikanten, producers, managers, boekers en allerlei andere professionals uit het Nederlandse popveld. Zo zorgen we ervoor dat jij het meeste uit je act kunt halen en de volgende keer als je optreed of een track releaset het publiek wegblaast. Naast de op maat gemaakte workshops krijg je ook een studio opname én meerdere toffe optredens!

Meedoen aan Popsport Flevoland? Vul dan het aanmeldformulier in via de onderstaande button.

Aanmelden

Even voorstellen..

Melissa Duijn – regiocoördinator Popsport Flevoland

Flevoland is de jongste provincie van Nederland, pionieren is hier nog aan de dagelijkse orde. Ik vind het tof om samen met jonge muzikanten, producers en artiesten te werken aan dé culturele en muzikale geschiedenis van de toekomst in Flevoland. You(ths) are the future!

Mocht je willen weten of Popsport Flevoland iets voor jou is, stuur dan een berichtje naar flevoland@popsport.nl

Mail Melissa