popsport Gelderland

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het Popsport traject van Gelderland. Je bent mooi op tijd, want in maart starten we met het traject. Wil jij weten hoe dit traject in Gelderland eruit zien? Lees dan verder!

De Kick-off

We starten het traject met een kick-off! Tijdens deze kick-off ontmoet je alle andere deelnemers en treed je voor de eerste keer live op. Ook ontmoet je de coaches. Dit zijn professionele muzikanten, producers, label managers, social media experts en allerlei andere professionals uit het Nederlandse popveld. De coaches stellen zichzelf voor waarna jij kan kiezen welke coaches jou het beste verder kunnen helpen.

Tijdens het traject krijg je behalve een-op-een coaching ook workshops, een studio opname bij hitproducer Joost Jellema én meerdere toffe optredens. Zo zorgen we ervoor dat jij het meeste uit je act kunt halen!

Meedoen aan Popsport Gelderland? Vul dan het aanmeldformulier in via de onderstaande button.

Aanmelden

Even voorstellen..

Elif Ozyurt – regiocoördinator Popsport Gelderland

Jong talent moet een kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen en te laten horen. Daar is Popsport het ideale platform voor!

Mocht je willen weten of Popsport Gelderland iets voor jou is, stuur dan een berichtje naar gelderland@popsport.nl

Mail Elif

workshopdag tracks schrijven

Tijdens deze dag ga je met een klein groepje én een producer aan de slag. Samen maak je een gloednieuwe track from scratch die je aan het einde van de dag presenteert aan alle deelnemers. Hard werken en veel schrijven binnen 1 dag? Let’s go!

Workshop tracks schrijven

Tijdens deze dag ga je met een klein groepje én een producer aan de slag. Samen maak je een gloednieuwe track from scratch die je aan het einde van de dag presenteert aan alle deelnemers. Hard werken en veel schrijven binnen 1 dag? Let’s go!

workshop music business

Deze dag staat volledig in het teken van de achterkant van de muziek wereld. Hoe schrijf je een goede bio? Hoe kan ik mijn eigen boekingen doen? Wat doet een label, boeker, manager, publisher of plugger? Je komt het allemaal te weten op deze dag.

Studio Sessie

Alle deelnemers krijgen de mogelijkheid om een studio sessie te doen. Je neemt een eigen nummer op of je krijgt feedback op je zelf geproduceerde tracks.

Showcase

Gaan we ook optreden? Jazeker! Popsport Gelderland sluiten wij af met een showcase. Je geeft op deze dag een optreden mét professioneel licht en geluid in een van de poppodia in Gelderland.