popsport Gelderland

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het Popsport traject van Gelderland. Je bent mooi op tijd, want in maart starten we met het traject. Wil jij weten hoe dit traject in Gelderland eruit zien? Lees dan verder!

De Kick-off

We starten het traject met een kick-off; je leert op deze dag alle deelnemers van Popsport Gelderland 2022 kennen. Ook ontmoet je de trajectcoaches en gaan we direct aan de bak met muziek maken! Met een kleiner groepje muzikanten ga je samen met de trajectcoach aan jouw tracks werken. Als kers op de taart schieten we deze dag ook nog persfoto’s tijdens een professionele fotoshoot!

Even voorstellen..

Milan Roerdink – regiocoördinator Popsport Gelderland

“Wat ik heel erg cool vind om te zien is als een oud-deelnemer echt zijn of haar passie blijft volgen. Dat ze blijven muziek maken en ik ze jaren later nog steeds tegenkom. Op het podium, tijdens een conferentie of dat we misschien wel samen gaan werk als coach binnen Popsport.”

Mocht je willen weten of Popsport Gelderland iets voor jou is, stuur dan een berichtje naar [email protected]

Wil jij meedoen aan Popsport? Klik dan op de onderstaande button en meld je aan!

aanmelden

workshopdag tracks schrijven

Tijdens deze dag ga je met een klein groepje én een producer aan de slag. Samen maak je een gloednieuwe track from scratch die je aan het einde van de dag presenteert aan alle deelnemers. Hard werken en veel schrijven binnen 1 dag? Let’s go!

Workshop tracks schrijven

Tijdens deze dag ga je met een klein groepje én een producer aan de slag. Samen maak je een gloednieuwe track from scratch die je aan het einde van de dag presenteert aan alle deelnemers. Hard werken en veel schrijven binnen 1 dag? Let’s go!

workshop music business

Deze dag staat volledig in het teken van de achterkant van de muziek wereld. Hoe schrijf je een goede bio? Hoe kan ik mijn eigen boekingen doen? Wat doet een label, boeker, manager, publisher of plugger? Je komt het allemaal te weten op deze dag.

Studio Sessie

Alle deelnemers krijgen de mogelijkheid om een studio sessie te doen. Je neemt een eigen nummer op of je krijgt feedback op je zelf geproduceerde tracks.

Showcase

Gaan we ook optreden? Jazeker! Popsport Gelderland sluiten wij af met een showcase. Je geeft op deze dag een optreden mét professioneel licht en geluid in een van de poppodia in Gelderland.

Trajectcoaches en sessiecoaches

Trajectcoaches zijn coaches die je op meerdere workshopdagen terug ziet. Deze coaches maken zelf muziek, maar hebben ook een know how van de zakelijke kant van de muziekindustrie. De workshops met deze coaches volg je in groepsverband.

Sessiecoaches zijn coaches die je meestal maar één keer tegenkomt in het traject. Bij een sessiecoach volg je een individuele workshop. Op basis van alle wensen van de deelnemers stellen wij een lijst van coaches samen waaruit je kan kiezen.

 

meedoen?

Deelnemers uit
de regio