POPAANZEE POPSPORT ZEELAND

Je start Popaanzee Popsport in één van de Zeeuwse poppodia, met een kick-off waarbij je andere deelnemers uit Zeeland ontmoet. Wij stellen een programma samen, gebaseerd op jouw persoonlijke ontwikkelvragen. We vragen professionele muzikanten en coaches uit de muziekindustrie om workshops en individuele sessies te leiden. Deze workshops vinden plaats tijdens workshopdagen op locatie en daarbij zijn dan alle deelnemers aanwezig. Super gezellig én heel leerzaam, want je kan zoveel leren van elkaars proces!

Gebruikelijk starten we met een groepsworkshop, waarna jij, soms samen met een andere deelnemer, gekoppeld wordt aan een coach. De coaches beschikken over de juiste contacten, hebben een berg ervaring en weten precies hoe ze je verder moeten helpen. Als afsluiter van het traject organiseren we een showcase op Eindeloos Eiland Festival waarbij jij gaat knallen op het podium!

Meer informatie over Popaanzee: www.popaanzee.nl

Meer over Popaanzee
breakout-band-zeeland

Hoe ziet het traject eruit?

  • Een kick-off in Podium ‘t Beest, waarbij je kennis maakt met alle andere acts en de organisatie

  • Drie workshopdagen door professionals uit de muziekindustrie, in o.a. De Muziek Kazerne

  • Een individuele workshop naar keuze

  • Opname van een eigen nummer in FuzzTone Studio

  • Een showcase tijdens Eindeloos Eiland Festival op 24 juni

  • Toegang tot het landelijke Popsport Network

Aanmelden

Even voorstellen

Naomi Oranje – regiocoördinator Popsport Zeeland 

“Gedreven door mijn passie voor (live)muziek heb ik de opleiding muziekmanagement aan de HKU afgerond. Het is fantastisch om de energie te voelen die ontstaat wanneer mensen samen muziek maken. Met Popsport wil ik jonge muzikanten het platform en de tools bieden waarmee zij zichzelf kunnen ontwikkelen en hun muziek naar een nieuw level tillen.”

Mail Naomi