It’s time
to shine

Wil jij meer met je eigen muziek doen? Dan is Popsport echt iets voor jou! Popsport geeft je de kans om je muziek tot een hoger niveau te tillen. Je krijgt persoonlijke coaching, volgt workshops naar keuze en ontmoet veel andere muzikanten. Het enige dat je moet doen is jezelf inschrijven en de sprong in het diepe wagen. Dan zorgen wij voor een zachte landing!

Aanmelden

Wat krijg je als je
Meedoet aan Popsport?

Popsport begint in je eigen provincie. De provinciale Popsporttrajecten zien er als volgt uit:

  • We starten met een kickoff waar je kennismaakt met andere deelnemende muzikanten uit jouw regio. Je vergroot daarmee in één klap je muzikale netwerk.
  • Je krijgt een set individuele workshops die we afstemmen op jouw wensen. Denk aan songwriting, stage-performance, management, promotie en boekingen, bandcoaching, social media & marketing of identiteit en authenticiteit (t.w.v. €2000).
  • Op de workshopdagen kom je weer samen met de andere deelnemende muzikanten. Je volgt samen workshops en leert van elkaar (t.w.v. €500).
  • Een fotoshoot en opnamedag in een muziekstudio (t.w.v. €1000).
  • Je mag optreden tijdens de afsluitende Popsport Showcase in jouw provincie.

MAAR DAT IS NOG NIET ALLES

Na het provinciale Popsportprogramma maak je kans op deelname aan Popsport NL, het landelijke traject. Je ontmoet muzikanten en professionals uit heel Nederland. Je gaat aan de slag met een personal coach, krijgt extra workshops en een live audio opname mét videoclip (t.w.v. € 3000).

meer over Popsport

The benefits continue

Iedereen die meedoet aan Popsport wordt automatisch lid van het Popsport Network: hier kun je je het hele jaar door onbeperkt inschrijven voor een divers aanbod van workshopdagen, masterclasses, uitwisselingsprojecten en speelplekken. Dit aanbod vindt plaats op allerlei plekken in het land. Kies wat jij interessant vindt!

Popsport Network

Aanmelden?

Dat kan! Klik op onderstaande button en meld je aan voor Popsport 2024. Wil je meer informatie over een traject in jouw regio? Check dan de regiopagina’s:

De voorwaarden

  • Je bent tussen de 14 en 21 jaar oud.
  • Je schrijft je eigen muziek/maakt je eigen tracks.
  • Deelname aan Popsport kost maar €200 per act of €100 voor soloartiesten.